Mikrobiologie potravin a krmiv - úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění : část 1: všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Uloženo v:
Médium: | Normy |
---|---|
Jazyk: | Czech |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
- Mikrobiologie potravin a krmiv - úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění : část 1: všeobecné pokyny pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
- Mikrobiologie potravin a krmiv : všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení
- Mikrobiologie potravin a krmiv - všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení
- Mikrobiologie potravin a krmiv : horizontální metoda průkazu bakterií rodu Salmonella
- Mikrobiologie potravin a krmiv : horizontální metoda průkazu bakterií rodu Salmonella