GAEC. Podmínky dobrého zemědělského a environmentálního stavu : platné od 1. 1. 2010 (Ministerstvo zemědělství, 2010)
Podmínky dobrého zemědělského a environmentálního stavu (GAEC) pro zajištění zemědělského hospodaření ve shodě s ochranou životního prostředí. Standardy GAEC v jednotlivých tematických okruzích: eroze půdy, organické složky půdy, ochrana struktury půdy, minimální úroveň péče, ochrana vody a hospodaření s ní.