Magdeburský seminář o ochraně vod 2010 : 4. - 6. října 2010, Teplice : sborník = Magdeburger Gewässerschutzseminar 2010 : 4. bis 6. Oktober 2010, Teplice : tagungsband (Magdeburský seminář o ochraně vod, 2010)
Sborník odborných příspěvků a posterových sdělení prezentovaných na 14. Magdeburském semináři o ochraně vod, konaném ve dnech 4. - 6. října 2010 v Teplicích. Tematické okruhy příspěvků: dopady klimatické změny na vodní režim včetně adaptačních opatření, jezera po těžbě uhlí a jejich vliv na vodní režim krajiny, správa povodí se zaměřením na hydromorfologické aspekty.