Podzemní vody a prameny na územních listech speciální mapy 1:75 000 : možnost využití reedice pro hodnocení současné globální klimatické změny - Hrabánková, Anna (Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, veřejná výzkumná instituce, 2009)
Obsah DVD: Podzemní vody a prameny na územních listech speciální mapy 1:75 000 - možnost využití reedice pro hodnocení současné globální klimatické změny (Hrabánková A. - Olmer M.) - Soustavný výzkum podzemních vod a pramenů v českém křídovém útvaru a jeho dosavadní výsledky za období 1928-35. Práce a studie č. 17, 1936 (Podvolecký F.) - Podzemní vody a prameny (reedice).