Opera Corcontica = Krkonošské práce (Správa Krkonošského národního parku, 2009)
Z obsahu: Geomorfologie aluviálního (náplavového) kuželu ve Wilcza Poręba (Karpacz, Krkonoše) (Kasprzak M.) - Zalednění Śnieżnych Kotlów v Západních Krkonoších ve světle morfometrické analýzy a GIS (Traczyk A.) - Epilitické sinice vybraných lokalit v Krkonoších (Hauer T. - Pažoutová M.) - Černý a červený seznam cévnatých rostlin Krkonoš (Štursa J. aj.) - Přehled managementových studií lučních porostů na území Krkonošského národního parku (Pourová K.) - Fauna pavouků jižního svahu Sněžky (Kůrka A. - Vaněk J.) - Dvoukřídlí (Diptera) vysokých poloh Krkonoš (Barták M. aj.) - Vertikální sloupky v podpovrchových vrstvách fasetových krystalů (Kociánová M.).