Úprava odborného textu - Smrťák, Josef (Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, 1996)
Publikace se zabývá úpravou odborného textu. Věnuje se písmu, odstavcům, zdůrazňování textu, záměně písmen, interpunkci, číslům, podřazeným textům, tabulkám, zkratkám, značkám, cizím jazykům, úmístění částí v publikaci, vazbám, pravopisu a úpravám textu.