Climate and the hydrological cycle - Bierkens, M. F. P.; Dolman, A. J.; Troch, P. A. (IAHS Special Publication, 2008)
Role hydrologického cyklu v klimatickém systému. Dopad klimatické změny na vodní zdroje, regulace hydrologie v rámci regionální a celosvětové klimatologie.