Freshwater crayfish VIII : papers from the eight international symposium on astacology, Baton Rouge, Louisiana, USA, 22-26 April, 1990 - Romaire, Robert P. (Louisiana State University Agricultural Center, 1995)
Sborník příspěvků z 8. mezinárodního sympozia o sladkovodních racích konaného ve dnech 22. - 26. dubna 1990 v Baton Rouge, Louisiana, USA.