Pracovní materiál k odbornému kurzu aplikované chemické legislativy II. 15.-16.5.2007 - Kladno, 23.-24.5.2007 - Brno (EKOLINE, 2007)
Z obsahu: Aktuální stav zákona o chemických látkách, novelizace, zkušenosti (Petira, O. - Fialová, B.) - Principy nařízení ES - REACH (Petira, O.).