Atlas záplavového území : 1 : 10 000. - Zeměměřický úřad (Český úřad zeměměřický a katastrální, 2006)
Mapy záplavových území vodních toků v ČR sloužící jako pracovní podklad povodňovým a krizovým orgánům obcí a krajů.