Jazyky C a C++ podle normy ANSI/ISO : kompletní kapesní průvodce - Louis, Dirk (GRADA Publishing, 1999)
Kapesní průvodce vysvětluje všechny běžně používané prostředky jazyků C a C++ podle aktuálních standardů ANSI/ISO. Zachycuje i rozšíření jazyka C++ v oblasti datových struktur, zpracování výjimek, vstupu/výstupu a šablon, stejně jako novou verzi standardní knihovny. Každý z rysů jazyka je nejdříve vysvětlen v několika stručných bodech a potom následuje ukázka jeho typického použití.