Laboratory Manual for chemical and bacterial analysis of water and sewage - Theroux, Frank R. (McGraw-Hill Book Company, Inc., 1943)
Kniha je laboratorní příručkou pro chemickou a bakteriální analýzy vody a kalů. Obsahuje zvláštní pokyny v heslovitých pojmech pro chemické určování, které je nezbytné pro kontrolu vody a čistíren odpadních vod a pro analýzy znečištné vody a zkoumání průmyslových splašků.