Water quality of world river basins (UNEP Environment Library, 1995)
Publikace se zabývá kvalitou vody ve světových povodích. Věnuje se například přírodním faktorům, teplotním charakteristikám, rovnováze kyslíku, mikrobiálnímu znečištění nebo sedimentům.