Agroecology : researching the ecological basis for sustainable agriculture - Gliessman, Stephen R. (Ecological studies, 1990)
Publikace se zabývá ekologickým zemědělstvím a dopadem zemědělství na životní prostředí. Věnuje se i zákonům, hnojení, závlahovým systémům, úrodě i konkrétním případům.