Balená voda. Zdravotní a hygienická hlediska (VII.ročník) (ČVTVS, 2005)
Kniha obsahuje články týkající se balené vody. Zabývají se její spotřebou, reklamou, legislativou, obaly, možností mikrobiální kontaminace při výrobě, hodnocení jakosti, řasami, zdravotními riziky, radami spotřebitelům a kojeneckou vodou. Přílohou je přehled vod vyráběných v ČR.