Nemčina v manažérskej a podnikatelskej praxi a Slovník ekonomických termínov - Ondrčková, Eva (Aktuell, 1991)
V knize je uvedena základní gramatika a slovník pro manažerskou, podnikatelskou a ekonomickou praxi. Obsahuje články, cvičení, dopisy a texty. V příloze jsou ukázky obchodní korespondence a dokumentů.