Rámcové zásady lesního hospodaření pro typy přírodních stanovišť v územích soustavy Natura 2000 v České republice : základní doporučení pro hospodářské soubory : únor 2004 (Planeta 2004, 2004)
Zásady péče o soustavy chráněných území Natura 2000 uvnitř lesních porostů v České republice.