Odpady 21 : odpadové hospodářství středoevropských zemí v kontextu restrukturalizace průmyslových regionů : sborník referátů mezinárodní konference Odpady 21 : Ostrava 23.-25.5.2001 = Waste management 21 : waste management of Central European countries in the context of the restructuring of industrial regions : international conference Waste management 21 (FITE, 2001)
Sborník referátů z konference Odpady 21 konané 23. - 25. 5. 2001 v Ostravě. Harmonizace a implementace právních předpisů v oblasti odpadového hospodářství. Koncepce a plány odpadového hospodářství. Restrukturalizace průmyslových regionů. Výzkum a vývoj v oblasti odpadového hospodářství. Ekologická výchova a vzdělávání s důrazem na odpadové hospodářství.