Ekoanalytika ’99 : sborník referátů : 1.- 3.6.1999 Seč u Chrudimi - Čížek, Zdeněk; Kotlíková, Jana (BIJO TC, 1999)
Sborník referátů z konference Ekoanalytika '99, která se konala ve dnech 1. - 3. 6. 1999 v Seči u Chrudimi. Zaměřením konference je analytika složek životního prostředí a její význam v řešení ekologických problémů.