Povodňové škody : stanovení potenciálních škod způsobených povodněmi (Česká vědeckotechnická vodohospodářská společnost, 1999)
Cílem semináře bylo: seznámit odbornou veřejnost s výsledky výzkumu zaměřeného na ekonomické hodnocení povodňových škod a na možnosti stanovení potenciálních povodňových škod v zájmovém území; poukázat na skutečnost, že povodňové škody zasahují do řady lidských oborů a činností; zkvalitnit koncepční práci při navrhování systémů ochrany před povodněmi.