Hydrobiologie a kvalita vody údolních nádrží. Svazek II : sborník referátů z konference, pořádané ve dnech 6. - 9. 2. 1984 ([VTS Jihočeského biologického centra ČSAV], 1984)
Sborník referátů z konference. Informace o možnostech sjednocení a zdokonalení metod pro průzkum a vyhodnocení jakosti vody údolních nádrží.