Atlas of freshwater centric diatoms with a brief key and descriptions : part I.: Melosiraceae, Orthoseiraceae, Praliaceae and Aulacoseiraceae - Houk, Václav (Czech Phycology Supplement, 2003)
Atlas a určovací klíč rozsivek včetně stručné charakteristiky a popisu.