Aproximace komunitární legislativy v oblasti voda (informační materiál) (Ministerstvo životního prostředí, 2000)
Vodní politika Evropské unie. Legislativa Evropského společenství. Přehled hlavních legislativních dokumentů. Předvstupní aktivity České republiky a proces vyjednávání s Evropskou komisí. Shrnutí současného stavu aproximace. Organizační zajištění aproximace. Projekty a úkoly na podporu aproximace.