Annual report 1995 (Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, 1996)
Organizační schéma ústavu, odborná činnnost v roce 1995, Projekt Labe II, Projekt Morava, Projekt Odra; Hospodaření ústavu, personální obsazení ústavu, zahraniční styky; Akreditační středisko pro hydroanalytické laboratoře; Přehled řešených úkolů v r.1995, publikační činnost pracovníků za rok 1995.