Odpadní vody - Wastewater 2005 : sborník přednášek : 6. mezinárodní konference, Teplice, 10.-12.5.2005 - Růžičková, Iveta; Koller, Martin; Svojitka, Jan; Wanner, Jiří (Vodní hospodářství, 2005)
Sborník přednášek z 6. mezinárodní bienální konference o odpadních vodách, konané ve dnech 10. - 12.5. 2005 v Teplicích. Tematické okruhy přednášek: splaškové a městské odpadní vody, aktivovaný kal a jeho separace, stokové sítě, zpracování kalu a kalové vody, rekonstrukce čistíren odpadních vod, čistírny s odstraňováním nutrientů, odvodnění urbanizovaných území, dopad kanalizací a čistíren odpadních vod na recipienty, čištění průmyslových odpadních vod.