Vodovody, kanalizace a vodní toky v roce 2004 = Water Supply Systems, Sewerage Systems and Watercourses Data for 2004 (Životní prostředí, zemědělství, 2005)
Souhrnné údaje o vodovodech a kanalizacích za rok 2004. Údaje za vodovody a kanalizace hlavních provozovatelů za rok 2004. Vodní toky státních podniků Povodí v roce 2004. Dodávky povrchové vody státních podniků Povodí v roce 2004. Druh vypouštěných vod státních podniků Povodí v roce 2004. Znečištění vodních toků v roce 2004.