State Environmental policy of the Czech Republic 2004-2010 (Ministry of the Environment of the Czech Republic, 2004)
Usnesení vlády ČR č. 235 o Státní politice životního prostředí České republiky. Aktualizovaná Státní politika životního prostředí České republiky (SPŽP ČR). Výchozí podmínky. Cíle aktualizované SPŽP ČR v prioritních oblastech. Cíle a opatření SPŽP ČR v sektorových politikách. Nástroje realizace SPŽP ČR. Náklady a efektivnost navrhovaných cílů. Přehled vybraných ukazatelů životního prostředí ČR a EU. (Publikace k dispozici též v češtině).