Suché období 2014-2017 : vyhodnocení, dopady a opatření (ČHMÚ, 2018)
Na semináři prezentována témata ohledně vyhodnocení srážek a odtoků v období 2014-2017 a jejich srovnání s historickými epizodami, podána informace o legislativních opatřeních přijatých po roce 2015 v reakci na sucho, včetně těch, jejichž realizace dosud probíhá. Představeny některé hodnotící nástroje, které vznikly jako podpora pro zvládání sucha.