Výroční zpráva 2015 : Povodí Labe (Povodí Labe, 2016)
Zpráva o plnění hlavního předmětu činnosti (správa vodních toků, provoz vodních toků a vodních děl, využívání povrchových vod, hospodaření s vodami z hlediska množství a jakosti, péče o jakost vody ve vodních tocích a nádržích, komplexní péče o koryta vodních toků, vodní díla a ekologii říčních systémů, výkon vlastnických práv k majetku státu, informační systém Povodí Labe, personální rozvoj). Hydrologický suchý rok 2015, stabilní havarijní profil na Labi ve Hřensku, zvýšený nález polychlorovaných bifenylů (PCB) a haloetherů v Labi, program 129 270 - odstranění následků povodní v roce 2013. Ekonomické údaje, výkazy, zprávy auditora. Základní údaje o vodních tocích a vodohospodářském majetku, adresář hlavních organizačních útvarů, mapka územního uspořádání.