Stavební zákon s komentářem pro praxi : stav ke dni 31.8.2013 - Plos, Jiří (Grada Publishing, 2013)
Publikace seznamuje se stavebním zákonem. Obsahuje kompletní znění stavebního zákona včetně novely platné od 1.1.2013, jeho prováděcí vyhlášky, zákon o vyvlastnění a zákon o výkonu povolání a jeho prováděcí předpisy. Vše je opatřeno komentářem. Kniha obsahuje také judikáty, vybraná barevná schémata, vzory podání, vzory rozhodnutí a smluv, důležité pro jednodušší orientaci v uvedných právních předpisech a jejich aplikaci.