Výroční zpráva 2012 : Povodí Moravy (Povodí Moravy, 2013)
Státní podnik Povodí Moravy v roce 2012 (základní údaje o společnosti, hlavní předmět činnosti, organizační schéma, řídicí orgány, management, zaměstnanci). Informace o činnostech v roce 2012: práce v regionech (oblasti působení, Závod Dyje, Závod Horní Morava, Závod Střední Morava), vodohospodářské údaje (správa povodí, plánování v oblasti vod, vodohospodářská bilance, hydrologická situace na tocích, meteorologická a hydrologická situace, situace na vodních nádržích, vodohospodářský dispečink), povodně, ochrana a bezpečnost (povodňové situace, záplavová území a aktivní zóny, mapy povodňového nebezpečí a povodňových rizik, generel protipovodňových opatření, geodetická činnost), kvalita vody a její využití (ochrana vod a rybářství, vodohospodářské laboratoře, využití hydroenergetického potenciálu, mezinárodní spolupráce). Finanční zpráva za rok 2012, zpráva nezávislého auditora.