Acta Pruhoniciana (Acta Pruhoniciana, 2012)
Z obsahu: Problém stability středoevropské kulturní krajiny v období agrární a průmyslové revoluce: příkladová studie z České republiky (Mackovčin P. - Demek J. - Slavík P.) - Poznatky z oceňování dřevin v břehových porostech vodních toků třemi metodikami (Bulíř P.).