Přehled činností za rok 2000 (Povodí Ohře, 2001)
Přehled činností vodohospodářského dispečinku státního podniku Povodí Ohře v roce 2000 (provoz a údržba vodních toků a vodních nádrží, provoz čerpacích stanic a malých vodních elektráren, manipulace s průtoky, opatření proti ledovým jevům na tocích a nádržích, řešení ekologických havárií aj.).