Wastewater treatment plant design : student workbook (IWA Publishing, 2003)
Pracovní kniha pro vysokoškolské studenty oboru čištění odpadních vod, obsahující cvičné úkoly, praktické příklady a možné problémy při řešení navrhování čistíren odpadních vod a základních čistírenských procesů. Součástí je i obsáhlý slovník termínů a seznam přepočítávacích koeficientů.