Navrhování přehrad - Broža, Vojtěch (Nakladatelství ČVUT, 2007)
Učební pomůcka je zaměřena hlavně na navrhování přehrad po technické stránce. Věnuje se podkladům řešení, variantám koncepčního řešení, koncepčnímu řešení sypaných přehrad, návrhu přehradního tělesa sypané přehrady, posouzení průsakových poměrů v hrázi a jejím okolí, statiskému posouzení sypaných přehrad, navrhování betonových přehrad, statiskému posouzení betonových a zděných přehrad, manipulačním objektům přehrad, projektu pozorování a měření na vodních dílech a navrhování malých přehrad a hrází.