Biomasa & Energetika 2009 : energetické a průmyslové rostliny XIV. : sborník příspěvků z konference : 2. prosinec 2009, aula České zemědělské univerzity v Praze - Stupavský, Vladimír ([CZ Biom - České sdružení pro biomasu], 2009)
Z obsahu: Vize využití biomasy, současný stav a bariéry rozvoje z pohledu ČR i EU (Habart J.) - Současný stav a perspektivy rozvoje užití biomasy v zemích střední Evropy (Knápek J. aj.) - Podpora energií z OZE dle směrnice EU (Pokorný J.) - Využívání biomasy ve velkých energetických zdrojích v Evropě (Krichbaum Ch.) - Energetické využití mokré biomasy - parní suška (Dlouhý T. - Funda Z.) - Možnosti přestavby stávajících energetických zdrojů na spoluspalování biomasy a TAP (Dlouhý T. - Funda Z. - Hrdlička J.).