Provoz malých čistíren odpadních vod - Koukolík, Otta
Malé čistírny odpadních vod. Provoz a údržba jednotlivých objektů malých čistíren odpadních vod (ČOV). Chemicko-technologické a biologické sledování provozu malých ČOV. Nářadí, pomůcky a náhradní díly potřebné k provozování čistírny. Bezpečnost a ochrana zdraví při provozování malé čistírny.