State environmental policy 2001 (Ministry of Environment of the Czech Republic, 2001)
Usnesení vlády č. 38 o aktualizované Státní politice životního prostředí. Výchozí podmínky. Prioritní problémy životního prostředí. Zásady státní politiky životního prostředí ČR. Cíle a opatření státní politiky životního prostředí. Cíle SPŽP ČR a opatření v sektorových politikách. Nástroje realizace SPŽP. Náklady a efektivnost navrhovaných cílů. Konkretizace cílů státní politiky životního prostředí. Přehled vybraných indikátorů a cílů státní politiky životního prostředí. Závěry.