State environmental policy - Ministry of the Environment of the Czech Republic (Ministry of the Environment of the Czech Republic, 1999)
Závazky a ekonomické souvislosti plynoucí ze vstupu ČR do EU; prioritní problémy životního prostředí; zásady státní politiky životního prostředí; opatření a cíle státní polititky životního prostředí; nástroje, realizace, náklady a efektivnost navrhovaných cílů.